ΠΟΕΣΥ: "Φόνος" για τον Τύπο η ψήφιση του Ασφαλιστικού

poesy-dimosiografoi

«Ληστεία που υφαρπάζει με το έτσι θέλω, τα αποθεματικά του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, ύψους τουλάχιστον 900 εκατ. ευρώ, μέσω της αυτόματης απορρόφησής του στο νεοσύστατο Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ)», χαρακτήρισε η ΠΟΕΣΥ, το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στην οποία έμεινε ανοικτό το ζήτημα της συνέχισης των Δημοσιογραφικών κινητοποιήσεων, καθώς η τελική απόφαση θα ληφθεί την Τετάρτη του Πάσχα που θα συνεδριάσει το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Η ληστεία θα λάβει τη μορφή του φόνου, εάν ψηφιστεί ο νόμος από τη Βουλή, αφού μόλις δημοσιευτεί στο ΦΕΚ, αυτόματα ο ΕΔΟΕΑΠ θα τεθεί εκτός λειτουργίας και θα μείνουν ξεκρέμαστοι 18.500 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του, από συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …