Υποχρεωτική η νέα αστυνομική ταυτότητα, έναντι 10 ευρώ(ΦΩΤΟ)

taytotites

Με μικροτσίπ θα είναι εξοπλισμένες οι καινούργιες αστυνομικές ταυτότητες, τις οποίες υποχρεωτικά θα αποκτήσουμε όλοι οι Έλληνες πολίτες, καταβάλλοντας φυσικά και το αντίτιμο των 10 ευρώ έκαστος!

Πως άλλωστε θα δουν χρήματα τα ταμεία του κράτους, αν δεν δώσουμε το κάτι τις όλοι μας; Μπορεί να πεθαίνουν ενήλικες και παιδιά από την πείνα, αλλά το Ελληνικό κράτος θα βρει περί τα 80.000.000 ευρώ που απαιτούνται για αυτή την αλλαγή....

Στο μικροτσίπ θα περιέχονται βιομετρικά χαρακτηριστικά και σταδιακά θα ενημερωθεί για τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ, για να επιτευχθεί η ηλεκτρονική φυλακή μας, σε κάθε τομέα, όπως αστυνομία, υπουργεία,  υγειονομικές υπηρεσίες, εφορία, τράπεζες!

Δείτε την καινούργια ταυτότητα:

taytotita1

Οι επιτροπές που έχουν αναλάβει το έργο θα πρέπει να έχουν παραδώσει τους φακέλους με τις προτάσεις τους ως τα μέσα Ιουνίου, μετά θα ακολουθήσει ο σχετικός διαγωνισμός για τον ανάδοχο, ώστε εντός του 2017 να ξεκινήσει η κυκλοφορία τους και η αλλαγή των υπαρχόντων αστυνομικών ταυτοτήτων...
Μετά την προμήθεια των καινούργιων αστυνομικών ταυτοτήτων, θα ενημερωθούμε και για την υποχρεωτική αλλαγή και των διπλωμάτων οδήγησης.
Με το σχετικό αντίτιμο βεβαίως....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μέση Ανατολή: Έκτακτη σύνοδος των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. την Τρίτη

Την συγκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας …