Οι τρισδιάστατες διαβάσεις για την προστασία των πεζών(VIDEO&ΦΩΤΟ)

7e7db1e47ba6c5577dbca73f64b110c9

Αυτό που δεν σκέφτηκαν στην Δύση που θεωρείται και ανεπτυγμένη ήπειρος το σκέφτηκε η Ινδία, όπου αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα κατά των κακών οδηγών και να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή των πεζών, που αποτελούν έρμαια σε κάθε έναν που πιάνει το τιμόνι και θεωρεί ότι οι δρόμοι του ανήκουν.

Τι έκαναν;

Εστίασαν στο πως οι διαβάσεις των πεζών θα αποκτήσουν την αξία ου έχουν για την προστασία των πολιτών και πως θα τρομάξουν στην κυριολεξία τους οδηγούς ώστε να ακινητοποιούνται....

990918_india3

Και η σκέψη τους δυστυχώς αποδείχθηκε σωστή....Αντί οι οδηγοί να ενδιαφέρονται μην τραυματίσουν ή σκοτώσουν κάποιον αθώο συνάνθρωπο τους από την αδιαφορία τους, ενδιαφέρονται μην πάθει ζημιά το αυτοκίνητο τους...

1461917923712754327

Και εδώ το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή....

Σχεδίασαν και άρχισαν να πλημμυρίζουν τους επικίνδυνους, πολυσύχναστους και με μεγάλη κυκλοφορία δρόμους, με τρισδιάσταστες διαβάσεις!!!

Οι οδηγοί νομίζουν ότι είναι εμπόδια σαν σκαλοπάτια και σταματούν, για να μην χτυπήσει το όχημά τους.....Έτσι μπορούν και οι πεζοί να περνούν τους δρόμους με ασφάλεια!!!

Μπράβο τους.......

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …