Συνεχίζονται οι προσλήψεις από τους Δήμους

job66555

Εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα, για κάθε ένα από τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, του τρέχοντος έτους 2016 συνολικού αριθμού ΟΚΤΩ (8) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών των Τοπικών Κοινοτήτων, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει ο Δήμος Καρύστου ύστερα από την υπ' αριθ. 199/18.8.2015 απόφαση του Δ.Σ.

Οι ανωτέρω θα καλύψουν εποχιακές κατεπείγουσες ανάγκες καθαριότητας σε απομακρυσμένες κοινότητες που αυξάνουν τον πληθυσμό τους λόγω των θερινών επισκεπτών και παλλινοστούντων κατοίκων και εποχιακές κατεπείγουσες ανάγκες συντήρησης πρασίνου. Η απασχόληση στις ανωτέρω υπηρεσίες μονίμου προσωπικού κρίνεται ασύμφορη για το Δήμο τόσο λόγω της μεγάλης απόστασης από την έδρα των ανωτέρω τοπικών κοινοτήτων όσο και λόγω του μικρού όγκου εργασίας ανά μήνα. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα  3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Καρύστου (Δ/νση: Δημαρχείο Καρύστου, τηλ: 2224350001) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος Μπαϊρακτάρη Αντωνία κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου, ήτοι από την 21η Απριλίου έως και την 4η Μαΐου 2016.
Η παρούσα να αναρτηθεί στη Διαύγεια.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν 51 συνδικαλιστές - «Ο Κασσελάκης διαλύει το κόμμα»

Ολόκληρη η δήλωση αποχώρησης των 51 συνδικαλιστών Νέο πλήγμα στην ενότητά του υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ …