Πρόσληψη 34 ατόμων με σύμβαση εργασίας

Job-Search-Find-a-Job

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα τεσσάρων ατόμων (34) για την κάλυψη πρόσκαιρων και κατεπειγουσών αναγκών στον Μπάλο και στο Ελαφονήσι, προκηρύσσει ο Δήμος Κισσάμου.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
  •  Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες.
  •  Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών (παρ. 6 άρθρο 21 Ν. 2190/1994 και παρ. 5 άρθρο 9 του Ν. 3174/2003).
  •  Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
  •  Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν.3584/2007.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις στα γραφεία του Δήμου Κισσάμου, εντός δέκα (ΙΟ)ημερών που αρχίζει από την επομένη της ημέρας τοιχοκόλλησης της παρούσας ανακοίνωσης στο Δήμο Κισσάμου, έως 06/05/2016 και αρμόδιοι για την παραλαβή των αιτήσεων είναι οι κ.Βαρουχάκη Ανδριάννα και κ Μαρακάκη Βασιλική κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Πληροφορίες τηλ. 28223-40200 και 28223-40222.
Δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας διπλής όψεως.
2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Πρόσφατο Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι: I. κατέχουν τα γενικά προσόντα που προβλέπονται για διορισμό μονίμων υπαλλήλων ΟΤΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του πρώτου μέρους του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» II. ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο (12μηνο) από την τελευταία ημέρα της νέας σύμβασης δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 του Ν. 2190/94 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί, να δηλώνουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και λήξη).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: Τι δήλωσε για την επανέναρξη των συνομιλιών

«Μετά τους σεισμούς στην Τουρκία και ενδεχομένως λόγω των εκλογών που υπήρχαν στη χώρα, είδαμε …