Σε ρυθμούς του Eurogroup στις 9 Μαϊου κινείται η Ελλάδα

 Eurogroup-Greece
Στην Δευτέρα 9 Μαΐου στις 3 το μεσημέρι στρέφει η κυβέρνηση πια την προσοχή της, οπότε όπως ενημερώθηκε από τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, θα συνεδριάσει τελικά για την Ελληνική οικονομία το Eurogroup.
Η Γαλλία, ωστόσο, δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση Τσίπρα αν δεν υπάρξει άμεση θετική εξέλιξη με συνεδρίαση του Eurogroup.
Πάντως οι πληροφορίες θέλουν ο κ.Ντάισελμπλουμ να εξετάζει το ενδεχόμενο να προσκαλέσει σε συνάντηση τους κ.κ. Τσακαλώτο, Σόιμπλε, Σαπέν και τους επικεφαλής των τριών θεσμών, Ντράγκι, Γιούνκερ και Λαγκάρντ, ώστε να υπάρξει «λευκός καπνός» πριν από το Eurogroup.

Από την πλευρά του το κυβερνητικό επιτελείο έχει δηλώσει πως: «Η θέση της χώρας και οι συμμαχίες της στην Ευρώπη είναι πολύ πιο ισχυρές από κάθε άλλη φορά από τότε που ξεκίνησε η κρίση. Σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις. Όσοι ονειρεύονται επανάληψη του 2015 είναι βαθιά νυχτωμένοι και αυτές τις μέρες εκτίθενται».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …