Λειτουργεί site για να δεις αν είναι ασφαλσμένο το όχημά σου(ΕΔΩ)

asfalishs-autokinhtou-online

«Τώρα μπορείτε να ελέγξετε ΑΜΕΣΑ ΚΙ ΕΥΚΟΛΑ, αν το όχημά σας εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων από το Κράτος.»

Αυτό επισημαίνεται στην σχετική ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου και του Κέντρου Πληροφοριών, που με πρωτοβουλία του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, σας δίνει τη δυνατότητα να διαπιστώσουμε όλοι, εάν είναι ή όχι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό μας.

Θα πρέπει οι κάτοχοι οχημάτων να πληκτρολογήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του, ώστε να επιβεβαιώσουν εάν το όχημά τους εμπεριέχεται στη λίστα των ασφαλισμένων οχημάτων.

Παράλληλα το κράτος θα μπορεί να κάνει γενικό έλεγχο των στοιχείων των αυτοκινήτων, που είναι σε κυκλοφορία, με αντίστοιχη βάση δεδομένων με τα ασφαλισμένα οχήματα στις ασφαλιστικές εταιρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …