Ο ιστότοπος παρακολούθησης της απόδοσης της Φορολογικής Διοίκησης

bill-pay

Στο πλαίσιο της Νέας Στρατηγικής Διαφάνειας και Αξιοκρατίας αλλά και της παγίωσης αρχών επιχειρησιακής αριστείας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προβαίνει σε μία κίνηση που επιτρέπει στους πολίτες να έχουν πρόσβαση στην εξέλιξη της είσπραξης των Εσόδων ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε συνάρτηση με τους στόχους που έχουν τεθεί.

Ο ιστότοπος www.publicrevenue.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει εργαλείο επίτευξης των στόχων της ΓΓΔΕ, αλλά κυρίως να επιτρέψει στους πολίτες να παρακολουθούν την πρόοδο.

Στο νέο κόμβο, δημοσιεύονται οι στόχοι και τα αντίστοιχα αποτελέσματα επίτευξης τους, εκ μέρους των Υπηρεσιακών Μονάδων της ΓΓΔΕ στα παρακάτω θεμελιώδη και κρίσιμα μεγέθη:

  • Είσπραξη παλαιών οφειλών
  • Ποσοστό Είσπραξης ληξιπρόθεσμων οφειλών τρέχοντος έτους
  • Πλήθος πλήρων ελέγχων
  • Ποσοστό Είσπραξης από πλήρεις ελέγχους
  • Πλήθος μερικών ελέγχων
  • Ποσοστό Είσπραξης από μερικούς ελέγχους
  • Πλήθος ελέγχων που ελήφθησαν μέτρα

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες, θα προστεθούν επιπλέον και τα αντίστοιχα μεγέθη επίτευξής τους συγκεντρωτικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προοδευτικά και σωρευτικά,  τα οποία θα αφορούν στην αποτελεσματικότητα επίτευξης στόχων της Διεύθυνσης Φορολογικής Συμμόρφωσης, της Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου και της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο ιστότοπος αυτός εμπλουτίζεται συνεχώς με περαιτέρω στοιχεία όπως το στρατηγικό πλάνο καταπολέμησης της διαφθοράς, ώστε να καταστεί ακόμη πιο χρήσιμος στους πολίτες και τη διοίκηση.

ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σεισμός τώρα στην Λακωνία νότια της Βάθειας

Σεισμός τώρα στην Λακωνία μεγέθους 4.0 Ρίχτερ με επίκεντρο νότια της Βάθειας   Γεωδυναμικό Ινστιτούτο …