Πρόσληψη σε Δήμο, 8 ατόμων

 630x473x-ERGASIA-Looking_For_Job_5000298-e1431689949480.jpg.pagespeed.ic_.WDpGz3aSSt
Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά οκτώ (8) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ανακοινώνει ο Δήμος Πάτμου, ως εξής:
  • 1 ΔΕ Τεχνίτης Υδραυλικός – Υπηρεσία Ύδρευσης-Αποχέτευσης, Πάτμος
  • 7 ΥΕ Εργάτες Ύδρευσης – Αποχέτευσης - Υπηρεσία Ύδρευσης-Αποχέτευσης, Πάτμος.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 με τα απαιτούμενα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο και εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Πάτμου, Υπηρεσία Προσωπικού, Χώρα, Τ.Κ. 855 00, Πάτμος, υπόψιν κ. Ελισσαίου Ελένης.
Πληροφορίες στο τηλ.: 22473 60306.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:Έως και την Τετάρτη 4 Μαίου
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2024 ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ

Πότε ξεκινά η πληρωμή των συντάξεων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) Ιανουαρίου 2024. Πότε εμφανίζονται …