18 οι νέες Δημοτικές θέσεις εργασίας-Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις

ergasia_eyresi5

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά δεκαοκτώ (18) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα, ανακοινώνει  με καταληκτική ημερομηνία την σημερινή για την υποβολή των αιτήσεων, ο Δήμος Σικυωνίων, που εδρεύει στο Κιάτο της Π.Ε. Κορινθίας.

ΘΕΣΕΙΣ:

  • 4 ΔΕ Χειριστές μηχανήματος έργου [Εκσκαφέας-Φορτωτής (Ομάδας Β΄ τάξης Δ΄)] - Κιάτο
  • 1 ΔΕ Οδηγός Καδοπλυντηρίου [Γ΄ (C) κατηγορίας - (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)] - Κιάτο
  • 3 ΔΕ Οδηγοί απορριμματοφόρων [Γ΄ (C) κατηγορίας - (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)] - Κιάτο
  • 10 ΥΕ Εργάτες – συνοδοί απορριμματοφόρου – Κιάτο.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους, με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 με τα απαιτούμενα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο και εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ταχ. διεύθυνση: Δήμος Σικυωνίων, Διοικητικό Τμήμα, Γ. Γεννηματά 2, Τ.Κ 202 00, Κιάτο, Κόρινθος, υπόψιν κ. Γεωργίου Βλάσιου.
Πληροφορίες στο τηλ.: 27423 60148.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …