Ακινητοποίηση των καραβιών-Κανένα ακτοπλοικό δρομολόγιο

pno

Την Κυριακή 8 Μαίου, δεν θα εκτελεστούν τα ακτοπλοικά δρομολόγια σε ολόκληρη την χώρα και τα πλοία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα στα λιμάνια της χώρας, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η ΠΝΟ, έχει εξαγγείλει την συμμετοχή της στην 4ωρη απεργία της 8ης Μαΐου την οποία έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, ενάντια στο «κοινωνιοκτόνο ασφαλιστικό νομοσχέδιο» και καλεί τους ναυτεργάτες-μέλη της,  να είναι έτοιμοι για κλιμάκωση με πιο δυναμικές απεργιακές κινητοποιήσεις και αγώνες.

"Ήρθε η ώρα οι ναυτεργάτες να διατρανώσουν μαζικά και δυναμικά τη θέλησή τους για αντίσταση κι αγώνα στις επιβουλές και επιθέσεις που δέχεται ο κλάδος μας. Η 24ωρη απεργία της 8ης Μαίου, είναι ανεξάρτητη από τη 48ωρη που ήδη έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία, η οποία και θα πραγματοποιηθεί με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση", καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …