Προσλήψεις από τη Ryanair

Ryanair-jet-2zggp2wd5jhfsls84p3abu

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα και αύριο τα στελέχη της Crew Link της low cost της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, προκειμένου να επιλέξουν το καινούργιο προσωπικό που ζητά η γνωστή αεροπορική εταιρεία, για τις θέσεις του προσωπικού καμπίνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα της Crew Link (www.crewlink.ie).

Προσερχόμενοι στη συνέντευξη οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με επίσημο παντελόνι (οι άντρες) και φούστα έως το γόνατο (οι γυναίκες), να έχουν μαζί τους μία φωτοτυπία του βιογραφικού τους σημειώματος, ευρωπαϊκό διαβατήριο σε ισχύ για τουλάχιστον 1,5 χρόνο από την ημέρα της συνέντευξης και μία φωτοτυπία του.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ύψους τουλάχιστον 1,57 μ., να έχουν καλή όραση και δυνατότητα κολύμβησης για τουλάχιστον 20 μ. χωρίς βοήθεια και καλή γνώση αγγλικών σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Η Crew Link θα αναλάβει και τη διάρκειας έξι εβδομάδων εκπαίδευση των νεοπροσληφθέντων, στο εκπαιδευτικό της κέντρο κοντά στη Φρανκφούρτη.

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …