ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάρια Γραμματειακής Υποστήριξης και Πληροφορικής

proslipsi_touristikougrafeiou2

Δωρεάν Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης που απευθύνεται σε Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, Αποφοίτους Λυκείου που  με προϋπηρεσία η χωρίς προϋπηρεσία σε θέση Γραμματείας  θέλουν να εφοδιάσουν το Βιογραφικό τους, να αποκτήσουν Επαγγελματική κατάρτιση, να αυξήσουν τις γνώσεις τους, να αλλάξουν επάγγελμα, να προωθήσουν την καριέρα τους, και να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης, θα υλοποιηθούν χωρίς χρεώση των ενδιαφερομένων.

Η διάρκεια εξέτασης ορίζεται στα 45 λεπτά.

Ποσοστό επιτυχίας  70%

Η συμμετοχή του υποψηφίου  στις εξετάσεις Πιστοποίησης με επιτυχία,  εξασφαλίζει στον υποψήφιο

Πιστοποιητικό «Certificatε Title» – Τίτλος Πιστοποιητικού

Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης

Η εκπαίδευση και η προετοιμασία  των υποψηφίων γίνεται Χωρίς Χρέωση.

Οι Υποψήφιοι συμμετέχουν  στο κόστος της εξεταστικής διαδικασίας για την συμμετοχή τους στις Εξετάσεις της Πιστοποίησης.

Διάρκεια Σεμιναρίου  1 μήνας

Στόχος του Σεμιναρίου

Σκοπός του πιστοποιητικού είναι να αξιολογήσει τις γνώσεις των υποψηφίων σε επιχειρησιακές ικανότητες σχετικές με τις εργασίες και τα καθήκοντα που αναθέτονται σε εργαζομένους του τομέα «Γραμματειακής Υποστήριξης», έτσι ώστε να αυξήσουν αποτελεσματικά τις προοπτικές ανεύρεσης εργασίας σε θέση Γραμματειακής Υποστήριξης.

Δομή του Πιστοποιητικού 

Το Πιστοποιητικό είναι σχεδιασμένο για να αξιολογεί τις δεξιότητες των υποψηφίων σε θεματικές σχετιζόμενες με:  την Επιχειρησιακή επικοινωνία, τις διακρίσεις και το πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων, την αναγνώριση του ρόλου και των καθηκόντων του σύγχρονου Γραμματέα, το περιβάλλον, τη Διεύθυνση και τη λειτουργία του γραφείου,  τη Διαχείριση Εμπορικής αλληλογραφίας,  την Αρχειοθέτηση, την κατανόηση των αρχών Δημοσίων Σχέσεων,  την Οργάνωση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων,  την Εξυπηρέτηση πελατών,  τις γνώσεις αναφορικά με το σύγχρονο Management και  τη διαδικασία πρόσληψης, επιλογής και αξιολόγησης προσωπικού.

Η εκμάθηση της Δακτυλογραφίας Ελληνικής και Αγγλικής παίζει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε καριέρα.

Η συγκεκριμένη δεξιότητα κρίνεται προαπαιτούμενη σε θέση Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης και μπορεί να συνδυαστεί με την Πιστοποίηση της Γραμματειακής Υποστήριξης.

Στην διαδικασία εξέτασης υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών.

Τηλέφωνο 2310-239293

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …