Προκηρύχθηκαν 7 θέσεις προσωπικού

ergasia
Ανακοίνωση για την Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (07) ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Ν.Π.Δ.Δ. «Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων» που εδρεύει στο Πέραμα Ιωαννίνων.
Απαιτούμενα προσόντα:
1. Χρόνος ανεργίας,
2. Πολύτεκνος ή Τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (4 τέκνα και άνω),
3. Ανήλικα τέκνα,
4. Γονέας ή Τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας,
6. Βαθμός βασικού τίτλου (ΔΕ)
7. Εμπειρία
8. Πιστοποίηση Καλής γνώσης της Αγγλικής γλώσσας.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται λες τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και έως 16-5-2016 Ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.
Για όλη την ανακοίνωση μπορείτε να πληροφορηθείτε από τα γραφεία του Σπηλαίου Περάματος Ιωαννίνων όλες τις εργάσιμες ημέρες από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. και στην ιστοσελίδα του info@spilaio-perama.qr.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κασσελάκης: Κάθε μικρή επιχείρηση έχει δικαίωμα να γίνει μεγάλη

«Τι να τους κάνετε τους πολιτικούς αν λειτουργούν ως εντολοδόχοι των μεγάλων που σας θέλουν …