Σε κινητοποιήσεις και οι σιδηροδρομικοί

treno

Τρίωρη στάση εργασίας εξήγγειλε για την Κυριακή 8 Μαΐου, η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, η οποία θα συμμετάσχει με αυτό τον τρόπο στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ, για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣ τονίζει:

«Η στάση θα ισχύσει για όλα τα τρένα πλην των αρτηριακών αμαξοστοιχιών από τις 05.00’ έως και τις 08.00’ π.μ.

Οι σιδηροδρομικοί όπως και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι, αντιδρούμε, τόσο στις προθέσεις των δανειστών όσο και στις αλλαγές της Κυβέρνησης στο ασφαλιστικό που θα μετατρέψουν τις συντάξεις, όταν και αν αυτές δοθούν, σε προνοιακά επιδόματα, και υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενεών».

Διεκδικούμε:

  •     Άμεση υπογραφή Σ.Σ.Ε.
  •     Όχι στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.
  •     Προσλήψεις προσωπικού.

Καλούμε τους σιδηροδρομικούς να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση για την Εργατική Πρωτομαγιά που θα γίνει στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 10.π.μ.

Η προσυγκέντρωση των σιδηροδρομικών στα γραφεία της Π.Ο.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 π.μ».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …