Υπηρεσία Παροχής Νομικών Πληροφοριών για Επαγγελματίες

dikastiriadikast

Η Υπηρεσία Παροχής Νομικών Πληροφοριών λειτουργεί στο Ε.Ε.Α. και παρέχει νομικές πληροφορίες και συμβουλές στα μέλη του Ε.Ε.Α. που υποβάλλουν σχετικά αιτήματα.

Τα μέλη του Ε.Ε.Α. μπορούν να απευθύνονται για συμβουλές, με επίσκεψη στα γραφεία του επιμελητηρίου Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος ή τηλεφωνικά στο 210 3380227, από Δευτέρα έως Πέμπτη  και ώρες από 12.00' έως 15.00' .

Μπορούν επίσης να απευθύνουν γραπτά ερωτήματα στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τηλέφωνο επικοινωνίας στο e-mail : nomikh@eea.gr ή με φαξ στο 210 3380219.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σημειώνεται πως η υπηρεσία αυτή δεν υποκαθιστά δικηγόρους ούτε διεκπεραιώνει δικηγορικές υποθέσεις αλλά παρέχει γενικές πληροφορίες στα μέλη του επιμελητηρίου σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία και δίνει κατευθύνσεις για τους τρόπους επίλυσης τυχόν προβλημάτων τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …