Πρόσκληση εκπαιδευτικών στην κατάθεση προτάσεων για τη Γενική Εκπαίδευση

04-05-16_iep

Το Ι.Ε.Π. καλεί τους/τις εκπαιδευτικούς να καταθέσουν προτάσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων της Γενικής Εκπαίδευσης (οι προτάσεις μπορούν να αφορούν σε ζητήματα λειτουργικής φύσης ή και αμιγώς διδακτικής). Το Ι.Ε.Π. κρίνει ως πολύτιμη αυτήν την επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στο έργο του. Οι προτάσεις θα καταγραφούν και θα μελετηθούν από ομάδα εργασίας του Ινστιτούτου και τα πορίσματα θα συμπεριληφθούν στις δράσεις του Ι.Ε.Π.

Παρακαλείσθε να στείλετε ένα κείμενο 500-600 λέξεων, στο οποίο πέρα από τις προτάσεις σας να καταγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Οι προτάσεις υποβάλλονται μέσω ηλεκτρονικού συστήματος στη διεύθυνση https://www.iep.edu.gr/services/protaseis/

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …