Θέσεις από γνωστή εταιρεία-Μέχρι απόψε οι αιτήσεις

jobsdaxt

Θέσεις για το εργοστάσιο της που εδρεύει στον Πειραιά και συγκαταλέγεται μεταξύ των αποδοτικότερων εργοστασίων, αανκοίνωσε ότι ζητούν κάλυψη η "COLGATE PALMOLIVE", που παράγει και και διαθέτει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό επωνυμίες – προϊόντα που κατέχουν ηγετική θέση στις κατηγορίες τους, όπως Colgate, Ajax, Soflan, Soupline, Palmolive, Sanex. .

Η εταιρεία ενδιαφέρεται να προσλάβει:

Παρασκευαστή – Παρασκευάστρια για το Χημικό και Μικροβιολογικό Εργαστήριο (κωδ.: QUAL/0516).

Αρμοδιότητες: παρασκευή θρεπτικών υλικών μικροβιολογικού εργαστηρίου και διαλυμάτων χημικών αναλύσεων, δειγματοληψία πρώτων υλών, τελικών προϊόντων και εργοστασιακού περιβάλλοντος, εκτέλεση βασικών χημικών αναλύσεων, διατήρηση και προετοιμασία χώρου και σκευών χημικού και μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Απαιτούμενα προσόντα: απόφοιτοι ΙΕΚ σχετικής ειδικότητας, σχετική εργαστηριακή εμπειρία είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη, βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας και γνώση χρήσης Η/Υ, δυνατότητα εργασίας σε απογευματινή και βραδινή βάρδια, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άρρενες υποψήφιους), ικανότητα αρμονικής συνεργασίας για την επίτευξη των αποτελεσμάτων του εργοστασίου, προσανατολισμό στην επίτευξη υψηλών αποτελεσμάτων και στη συνεχή βελτίωση, ικανότητα ανάπτυξης πρωτοβουλιών και δημιουργικών ιδεών.

Προσφέρουμε: ενδιαφέρουσα απασχόληση σε ομάδες εργασίας, ανταγωνιστικές αποδοχές, περιβάλλον που παρέχει μάθηση, προοπτικές εξέλιξης.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό σημείωμά τους, ταχυδρομικά, με fax ή e-mail, μέχρι την Παρασκευή τα μεσάνυχτα 6 Μαΐου 2016, αναφέροντας απαραιτήτως τον κωδικό της θέσης, ώστε να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής. COLGATE PALMOLIVE Hellas, Τμήμα ανθρώπινου δυναμικού Αθηνών 89, Τ.Κ. 18541, Πειραιάς, fax: 210/4895448, e-mail: hr_gr@colpal.com.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης για αυτοκινητόδρομο Ε65: "Έργο πνοής" που θα φέρει ανάπτυξη

"Δεσμευτήκαμε να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα απέραντο εργοτάξιο. Σήμερα τα εργοτάξια δίνουν μεγάλα έργα" …