Μέχρι και την Δευτέρα οι αιτήσεις των 728 θέσεων πλήρους απασχόλησης

jobs222_89

Σε πλήρη εξέλιξη τις τελευταίες ώρες είναι η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στον ΟΑΕΔ για τις 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης Κοινωφελούς εργασίας, σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η πρόσκληση αφορά άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω και είναι χρονικής διάρκειας πέντε μηνών.

Η διαδικασία παρατάθηκε μέχρι και τις 09-05-2016 και ώρα 12η μεσημβρινή, με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος υποβολής των αιτήσεων αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, που ανήκουν σε –τουλάχιστον– μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

  • χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελούμενου με ανώτατο όριο τους 60 μήνες
  •  χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων της πρώτης κατηγορίας, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες
  •  αναπηρία του υποψήφιου ωφελούμενου σε ποσοστό 50% και άνω
  •  ετήσιο εισόδημα ατομικό ή οικογενειακό
  •  ηλικία
  •  αριθμός ανήλικων τέκνων
  •  αριθμός εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανηλίκων ή και ενηλίκων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Σχόλιο για Κασσελάκη για τη συνάντηση με Πρόεδρο Δημοκρατίας

«Πώς γίνεται να μιλά για τα προβλήματα του Ελληνισμού της Διασποράς, ο πρόεδρος του κόμματος …