Αλεξιάδης: Μας ανατέθηκε η ευθύνη και την αναλαμβάνουμε(VIDEO)

alexiadis====

«Εμείς δίνουμε τη μάχη με επίγνωση του χρέους απέναντι στον πολίτη και την κοινωνία και αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας ανατέθηκε», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, στο πλαίσιο της ομιλίας του στη βουλή, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Επίσης τόνισε πως: «Ακούμε διαρκώς μία κριτική, μία γκρίνια, μία καταστροφολογία, αλλά καμία πολιτική πρόταση. Εναλλακτική πολιτική λύση; Καμία. Βεβαίως καταλαβαίνω την πολιτική αμηχανία που υπάρχει σε κάποιους. Θέλουν να κρύψουν το πολιτικό τους σύνθημα που είναι γρήγορα επιστροφή στο χθες, διότι θέλουν να διαχειριστούν την εξουσία που άφησαν, με τα γνωστά οφέλη και τις γνωστές καταστάσεις που έχουν καταγραφεί στη μνήμη του ελληνικού λαού».

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …