????????????????

Δημοτικές Εποχικές Προσλήψεις

????????????????

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τριών (23) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών ή αναγκών (παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους), της εταιρείας «Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου – Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία» με το διακριτικό τίτλο «Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.», Ν. Δωδεκανήσου που εδρεύει στη Ρόδο, ανακοινώνουν οι Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου "Μονομετοχική Ανώνυμη εταιρεία" με το διακριτικό τίτλο «Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε».

Θέσεις:

  • 4 ΔΕ Υπάλληλοι ταμείου (Ταμπλίστες) 
  • 2 ΔΕ Ταμίες Εισιτηρίων
  • 4 ΔΕ Υπάλληλοι εμπορικών καταστημάτων 
  • 5 ΔΕ Υπάλληλοι αναψυκτηρίου (μπουφετζήδες) 
  • 8 ΔΕ Υπάλληλοι αναψυκτηρίου

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικές Επιχειρήσεις Ρόδου – Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία με το δ.τ. «Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε.», Πλατεία Ελευθερίας (όπισθεν Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου), Τ.Κ. 85100 Ρόδος, Ν. Δωδεκανήσου, απευθύνοντάς την στη Διοίκησης της εταιρείας, υπόψιν κ. Ιατρού (τηλ. επικοινωνίας: 2241037090).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ ενισχύεται κατά 0,13%, στα 1,0660 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 164,7370 γεν, στο 0,8561 με τη στερλίνα και στο 0,9684 με …