Ένας ο περήφανος Έλληνας για την δράση του!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ

erotimatiko-1

Για "κοινωνική δικαιοσύνη" και «υπερηφάνεια» που έχει τη δική του υπογραφή δηλώνει ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, όσον αφορά στο μεγάλο του πολιτικό και κοινωνικό έργο, το οποίο παρεμπιπτόντως έχει βγάλει στους δρόμους σχεδόν όλους του Έλληνες, οι οποίοι δεν ζητωκραυγάζουν υπέρ του, αλλά του δείχνουν την ανοιχτή τους παλάμη!

katrougalos

«Ο στρατιώτης της κυβέρνησης που είναι έτοιμος μετά το υπουργείο εργασίας που ήταν σχολείο για αυτόν», δηλώνει στην συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα », «έτοιμος να έτοιμο να αναλάβει όποιο καθήκον του αναθέσει ο πρωθυπουργός, γιατί είναι περήφανος για τους κανόνες ισονομίας που επιβάλλει η ασφαλιστική μεταρρύθμιση».

Και μετά από τη διαβεβαίωσή του ότι «ακόμα κι αν ήταν βουλευτής της αντιπολίτευσης θα υπερψήφιζε ένα νομοσχέδιο σαν αυτό», υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να σώσει το αγγελιόσημο για τα ΜΜΜΕ με σκοπό να το επεκτείνει και στον χώρο των ηλεκτρονικών Μέσω Μαζικής Ενημέρωσης.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …