Γιατί το ergasianews.gr, δεν συμμετέχει στην απεργία των ΜΜΕ

ERGASIANEWS38

48ωρη απεργία στην πιο κρίσιμη στιγμή για το σύνολο του Ελληνικού λαού που δέχεται τρομακτική ασφαλιστική και φορολογική επίθεση, που θα δέσει χειροπόδαρα όλες τις επόμενες γενιές εργαζομένων και συνταξιούχων, εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Δημοσιογράφων, με την σύμφωνη γνώμη των κατά τόπους Ενώσεων.

Εναρμονίζεται ανακοίνωσε με ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, καθώς(και έχει δίκιο) κινδυνεύουν χιλιάδες εργαζόμενοι στον κλάδο, που θα χάσουν την συνταξιοδοτική τους κάλυψη, αφού τα χρήματα του ταμείου τους θα τα πάρει η κυβέρνηση, που θα καταργήσει και το αγγελιόσημο, το οποίο αποτελεί κατάκτηση του κλάδου και δεν επιβαρύνει τον κρατικό προυπολογισμό.

Μέχρι εδώ όλα καλά και το ergasianews.gr, σεβάστηκε όλες τις προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις που εξήγγειλε η Ομοσπονδία των δημοσιογράφων του μέσου μας.

Ωστόσο μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία απεργία, που έληξε πρόωρα, όταν η πλειοψηφία των Αθηναικών διαδικτυακών μέσων αψήφησε την απόφαση και τον αγώνα χιλιάδων χαμηλόμισθων ή και μαύρων εργαζόμενων στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης με εξαντλητικά ωράρια και την έλλειψη αντίδρασης από την Ομοσπονδία και τις ενώσεις, οι ασφαλισμένοι και νόμιμα εργαζόμενοι δημοσιογράφοι του ergasianews.gr, αποφάσισαν ομόφωνα, να  έχουν το δικαίωμα της διαφωνίας με τον χρόνο και την μορφή που επελέγη για την κινητοποίηση.

Αποφάσισαν να σεβαστούν μόνο τον Ελληνικό λαό, που βγαίνει στους δρόμους και διαμαρτύρεται και να μην αφήσουν την κοινή γνώμη στο σκοτάδι, σε αυτή την δύσκολη στιγμή της.

Η απόφαση των δημοσιογράφων του ergasianews.gr, αποσκοπεί στο να μην περάσει αναίμακτα από τη βουλή ο νόμος έκτρωμα του ασφαλιστικού-φορολογικού και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να τους συνδέσει με οποιαδήποτε αναφορά στην εκτίμηση «ότι κάτι παίζεται και επιχειρείται η κάλυψη της κυβέρνησης και η στήριξη της με την δημοσιογραφική σιγή».

Το ergasianews.gr, θα συνεχίσει απρόσκοπτα την ροή των ειδήσεων του....

Άλλωστε αποτελεί δημοσιογραφικό καθήκον, η ενημέρωση της κοινής γνώμης αυτή την χρονική περίοδο!!!

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …