Όλοι απεργούν αλλά τα ταξί όχι-Τι υποστηρίζουν

taxi

Δεν λαμβάνει μέρος για συγκεκριμένους λόγους, στην υπό εξέλιξη 48ωρη απεργία ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ και των υπολοίπων Συνδικαλιστικών Φορέων η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί , τους οποίους και εξηγεί με την εξής ανακοίνωσή της:

«Δεν συμμετέχει ο κλάδος στην 48ωρη απεργία που αποφάσισαν διάφοροι συνδικαλιστικοί φορείς.

Θεωρούμε ότι αυτή διαμαρτυρία έχει αμφίβολα αποτελέσματα, αφού επί της ουσίας δεν ασκείται καμιά μορφή πίεσης στην κυβέρνηση.

Ο κλάδος των ταξί ήταν ο μόνος και φυσικά ο πρώτος που κατέβηκε σε απεργία - και μάλιστα σε εργάσιμη μέρα- στις 14 Απριλίου όταν και κατατέθηκε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής.

Κανείς άλλος δεν ακολούθησε για τους δικούς του λόγους.

Ο ΣΑΤΑ θυμίζει ότι η απεργία ήταν πανελλαδική και συνοδεύτηκε με κατάληψη του Υπουργείου Οικονομικών και κατάθεση υπομνήματος με αιτήματα ασφαλιστικού, φορολογικού και κλαδικού περιεχομένου, τα οποία αναφέρονται σε σχετικό Δελτίο Τύπου που έστειλε η Ομοσπονδία στις 14-5-2016.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …