Επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ(ΦΩΤΟ)

5578-18

Μεγάλες ζημιές προκλήθηκαν από την επίθεση αγνώστων στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά. Σε ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης Καλαμαριάς Μανόλης Λαμτζίδης, αναφέρει:

Για μία ακόμα φορά γνωστοί-άγνωστοι επιτέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες (ξημέρωμα Σαββάτου προς Κυριακή) στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς σε κεντρικό σημείο του Δήμου και προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές και φθορές.

Είχαν το θράσος να αφήσουν και την «υπογραφή» τους με μία προκήρυξη  με την οποία συνδέουν μία κινητοποίηση για το ασφαλιστικό με αυτή τη φασιστικής έμπνευσης δράση!

Ο στόχος τους δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ίδια η δημοκρατία και οι θεσμοί της.

Ο αριστερός, προοδευτικός, δημοκρατικός λαός της Καλαμαριάς καταδικάζει  αυτές τις ενέργειες , απομονώνει τους δράστες και τους εμπνευστές τους γιατί όλες αυτές οι ενέργειες ανοίγουν το δρόμο στο φασισμό και στην πολιτική ανωμαλία.

Καλαμαριά, 8 Μαϊου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Καλαμαριάς

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …