Αναβρασμός στους εμπορουπαλλήλους-Άνοιγμα και στις 15/5;

Kyriaki1

Απόγνωση επικρατεί στους εμπορουπαλλήλους της συμπρωτεύουσας, από την είδηση ότι ο τοπικός σύλλογος εμπόρων, υπέβαλλε αίτημα λειτουργίας της αγοράς και την προσεχή Κυριακή 15 Μαίου, που δεν αποτελεί μία από τις Κυριακές του μέτρου του προαιρετικού  ανοίγματος  των καταστημάτων, ενώ αναταραχή για πιθανή επέκταση του επικρατεί σε όλους του συλλόγους της χώρας.

Ο επικεφαλής του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης, σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετέφερε τους δραματικούς τόνους των μελών του ότι το δεκαήμερο δεν κινείται ο τζίρος όπως ανέμεναν και πως σκέφτεται πια σοβαρά, να ζητήσει από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στο νομό Θεσσαλονίκης την προσεχή Κυριακή 15 Μαΐου!

«Η τελική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι θα ληφθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι διαδηλώσεις στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, σε συνδυασμό με τις απεργίες, αλλά και την ψήφιση των μέτρων στη Βουλή δημιούργησαν χαοτική κατάσταση στο κέντρο της πόλης και οι όποιοι καταναλωτές ήθελαν και μπορούσαν να κάνουν αγορές, δεδομένης της κατάστασης, επέλεξαν να μεταβούν σε κάποιο από τα εμπορικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής.

Προτίθεμαι να συστήσω στους συναδέλφους μου εμπόρους να παρατείνουν την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο που ολοκληρώνεται στις 11 Μαΐου μέχρι το Σάββατο 14/5, προτρέποντάς τους μάλιστα την τελευταία ημέρα να δοθεί ο χαρακτηρισμός «έκρηξη τιμών», με τους εμπόρους να κατεβάζουν τις τιμές όσο περισσότερο μπορούν, προσελκύοντας έτσι τους καταναλωτές».

Οι διαδηλώσεις έφταιγαν ή ότι οι καταναλωτές εξαφανίστηκαν λόγω έλλειψης ρευστού και καταθέσεων;

Αναρωτιόμαστε εμείς με το φτωχό και ταπεινό μυαλό μας….

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …