Επιστρέφει το έργο της επένδυσης στις Σκουριές

skouries29

Την επανέναρξη των εργασιών στις Σκουριές ανακοίνωσε επίσημα μόλις παρέλαβε  την άδεια έγκρισης τροποποίησης της τεχνικής μελέτης από το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η Eldorado Gold, με τον πρόεδρο της εταιρείας Πολ Ράιτ, να γνωστοποιεί σε δήλωσή του, ότι οι «περιπέτειες» τελείωσαν και η επένδυση θα συνεχιστεί.

«Η έγκριση της τεχνικής μελέτης επιτρέπει στην Hellas Gold να ξεκινήσει εκ νέου τις κατασκευαστικές δραστηριότητές της στις Σκουριές που είχαν ανασταλεί τον περασμένο Ιανουάριο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι με την παραλαβή της έγκρισης και πολύ ενθαρρυμένοι από την συνεχιζόμενη συνεργασίας ανάμεσα στην Hellas Gold και το υπουργείο με τις τεχνικές υπηρεσίες του.

Αυτή η εποικοδομητική συνεργασία έχει βοηθήσει και σε άλλες εγκρίσεις όπως αυτές για τις Σκουριές (Φεβρουάριος 2016) και την Ολυμπιάδα (Μάρτιος 2016). Πιστεύω ότι τώρα υπάρχει μια αρκετά βελτιωμένη κοινή κατανόηση, εκτίμηση και ευθυγράμμιση ανάμεσα στην εταιρεία και το υπουργείο σχετικά με τα οφέλη που μπορούν να υπάρξουν για την ελληνική κοινωνία και οικονομία μέσω από την συνεργατική, υπεύθυνη ανάπτυξη των ορυκτών πόρων στην Ελλάδα.

Προσμένουμε στη συνεργασία με το υπουργείο προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα σε Σκουριές και Ολυμπιάδα προς όφελος όλων των μετόχων».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …