Οι πρώην σύντροφοι, που έγιναν άσπονδοι εχθροί...(ΦΩΤΟ)

konstantopoulou-620x320

Σε μπαράζ αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, επιδόθηκε κατά την διάρκεια ειδικά της ομιλίας Τσίπρα στην Ολομέλεια, για το Ασφαλιστικό, η πρώην σύντροφός και βασική του συνεργάτιδα Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας σχεδόν κάθε φράση του περί ισχυρής Ελλάδας που ξεκινά με σωστούς και αποτελεσματικούς χειρισμούς, να πατά στα πόδια της.

Όλα αυτά τα λεγόμενα τουλάχιστον την σημερινή επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας", δεν την ικανοποίησαν και το κυριότερο δεν την έπεισαν, όπως προκύπτει από τις εξής αναρτήσεις της, στις οποίες κάνει αναφορά ακόμα και για "Εξαπάτηση του λαού, κατάλυση του Συντάγματος και σύμπραξη με τους δανειστές στις εκλογές του Σεπτέμβρη", ενώ αναρωτήθηκε "Ποια "εντιμότητα";

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 24.4.2024

Στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες …