Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Τόσκας να τιμωρήσει τα ΜΑΤ!

MAT-XILO

Να πούμε ότι μας εξέπληξε θα ήμασταν ψεύτες....Το αναμέναμε γιατί αυτό το κόμμα σταμάτησε πια να μας εκπλήξει με την απαίτηση του κόμματος από το κόμμα, σε καθετί που συμβαίνει και θα υπάρξουν κοινωνικές αντιδράσεις.

Έτσι λοιπόν και τώρα με τα επεισόδια της επίθεσης των ΜΑΤ, εναντίον διαδηλωτών, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, που και τα καταδικάζει και ζητά από την κυβέρνηση, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, να τιμωρήσει τους αστυνομικούς των ΜΑΤ....

Διαβάστε και μόνοι σας:

«Αναμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να διεξαγάγει εξονυχιστικό έλεγχο και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κρούσματα αστυνομικής βίας και η ασυλία όσων τα υποθάλπουν πρέπει να τελειώσει.»

Από την πλευρά του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρει:

«Κατά τη διάρκεια των σημερινών διαμαρτυριών στην Πλατεία Συντάγματος, έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την Ελληνική Αστυνομία. Τραυματίστηκε ελαφρά μέλος πολιτικής κίνησης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες και πρακτικές πέραν των κανόνων που έχει καθορίσει».

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε σε ανακοίνωσή του, μιλά για τον τραυματισμό μελών του:

«Τα ΜΑΤ, χτυπώντας αδιάκριτα στο ψαχνό και εξαπολύοντας δακρυγόνα και βομβίδες στο ειρηνικό πλήθος, χτύπησαν με δακρυγόνο στο κεφάλι την Σόφη Παπαδόγιαννη, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε, η οποία αιμόφυρτη οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ. Χτύπησαν και τραυμάτισαν, επίσης, τον Βασίλη Μακρίδη, στέλεχος της ΛΑ.Ε, που νοσηλεύεται και αυτός στο ΚΑΤ. Τραυμάτισαν, ακόμα, με εγκαύματα δυο νέους της ΛΑ.Ε και πολλούς/ες άλλους/ες πολίτες αγωνιστές/τριες. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της βίας, η οποία επαναφέρει σκοτεινές εποχές και ζητάμε την άμεση παραίτηση της και την άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος. Οι μέρες της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της μνημονιακής βαρβαρότητας είναι μετρημένες, όπως είναι λίγα τα ψωμιά και του μνημονιακού μπλοκ».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …