Πωλείται επιχείρηση με έδρα την Ελλάδα-Το προσωπικό;

erotimatiko

Το ήξεραν από τις 5 Απριλίου αλλά δεν το ανακοίνωναν από το Υπουργείο Οικονομικών της Κύπρου, ότι μπαίνει πωλητήριο στην Cyta Ελλάδας, καθώς τότε παρέλαβαν την «εμπιστευτική» επιστολή του Δ.Σ της επιχείρησης, που εστάλη στον ίδιο τον  υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη!

Το διοικητικό συμβούλιο της Cyta σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα inbusinessnews.com, τονίζει:

«Το ΔΣ αποφάσισε ότι η πώληση της Cyta Hellas ως ξεχωριστή οντότητα ανεξάρτητα από τη μετοχοποίηση της ΑΤΗΚ, θεωρείται δικαιολογημένη και συμφέρουσα και σαφώς συνάδει με τον υφιστάμενο επιχειρησιακό και στρατηγικό σχεδιασμό της ΑΤΗΚ. Ενόψει της κατάληξης αυτής, το ΔΣ σας υποβάλλει θέμα για τη λήψη των αναγκαίων πολιτικών αποφάσεων και τον περαιτέρω χειρισμό του θέματος».

Η απόφαση ελήφθη γιατί όπως υποστηρίζει το Δ.Σ:

- Η κατά καιρούς εκδήλωση ενδιαφέροντος από τηλεπικοινωνιακές εταιρείες για της Cyta Hellas και συγκεκριμένα από την εταιρεία Wind.

- Το γεγονός ότι τα νομοσχέδια για τη μετοχοποίηση της ΑΤΗΚ αποσύρθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

, στις 5 Απριλίου, το ΔΣ της Cyta ενημερώνει για τα δεδομένα αλλά και τις σκέψεις αναφορικά με το σενάριο πώλησης της Cyta Ελλάδος.

Την επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ της Cyta Χρίστος Πατσαλίδης, την απέστειλαν πριν η Ολομέλεια της Βουλής ψηφίσει νόμους για αναστολή του νόμου των αποκρατικοποιήσεων και κοινοποιήθηκε και στον ανώτατο εκτελεστικό σύμβουλο του οργανισμού Μιχάλη Αχιλλέως.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Να ανακαλέσει εκ νέου καλεί η Ζαχαράκη τον Παπαδόπουλο

Κάθε προσπάθεια παρακίνησης σε βία καταδίκασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως …