Το ακέφαλο πτώμα που έχει κινητοποιήσει την Ελληνική αστυνομία

ptomaaaa

Στο κενό προς το παρόν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την μυστηριώδη υπόθεση του εντοπισμού του ακέφαλου πτώματος 25χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε στάβλο στην Γλυκή Θεσπρωτίας, εκεί όπου εργαζόταν, με τον εργοδότη του να βρίσκεται πρώτος μπροστά στο αποτρόπαιο θέμα και να καλεί την αστυνομία.

Αρχικά οι έρευνες έχουν στραφεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου αναπτύξει έντονη παραβατικότητα, χωρίς άλλα στοιχεία να έχουν γίνει γνωστά.

Ο 25χρονος που είχε εργαστεί και παλιότερα στην περιοχή, βρήκε πολύ σκληρό θάνατο, αφού ακόμη αναζητείται το κεφάλι του.

Στις έρευνες έχουν αναλάβει δράση και τα στελέχη του Εγκληματολογικού Θεσσαλονίκης, με τον εργοδότη του να δηλώνει συγκλονισμένος.

Στην επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

"Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε σήμερα (09.05.2016) το πρωί, σε στάβλο στην περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας".

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …