Ξεχάστε τον τελικό Κυπέλλου στις 15 Μαίου...

kypello

Εμείς σας το είχαμε πει, ότι «Τα παιδία παίζει», όσον αφορά στον τελικό Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο, σχετικά με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, για την διεξαγωγή του στις 15 Μαίου, σχολιάζοντας το τι θα πράξει τελικά ο υφυπουργός Αθλητισμού…(ΔΕΙΤΕ εδώ το θέμα του ergasianews.gr στις 8 Μαίου με τίτλο: Νέα ημερομηνία για τον τελικό Kυπέλλου(Τα παιδία παίζει...))

Ε δυστυχώς για τους λάτρεις του αθλήματος, ο κ.Κοντονής ανακοίνωσε ότι «τελικός στις 15 Μαίου, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει…

 Ξεκαθάρισε ότι «ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 15 Μαϊου, όπως αποφάσισε η ΕΠΟ. Βάσει της δικής του απόφασης, ο τελικός δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής.»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …