Διπλή πρόσληψη ιατρών

giattr

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης -Συκεών, που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-08-2016, και νέα σύμβαση εφόσον συνεχισθεί το πρόγραμμα και για όσο διαρκεί.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) Αίτηση.
2) Αντίγραφα σπουδών.
3) Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.
4) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.
5) Πρόσφατο πιστοποιητικό του ιατρικού συλλόγου, στο οποίο απαραίτητα να αναφέρεται η ειδικότητα και η ημερομηνία κτήσης της.
6) Τίτλος ιατρικής ειδικότητας
7) Πιστοποιητικά απόδειξης εμπειρίας (αντίγραφα συμβάσεων ή αντίγραφα τιμολογίων παροχής υπηρεσιών).
8) Βιογραφικό σημείωμα
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ.Χατζηδάκης: Εμπαιγμός των εργαζομένων σε τουρισμό και επισιτισμό με τα ένσημα

Όσα καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμού-Τουρισμού Ένα νέο ακόμη πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω της …