Προγράμματα απασχόλησης 23.000 ατόμων από τον ΟΑΕΔ

OAED1

Ένα βήμα είναι ο ΟΑΕΔ από την προκήρυξη των καινούργιων δύο προγραμμάτων του που θα απευθύνονται  σε συνολικά 23.000 άτομα, είτε για να λάβουν την κατάλληλη εργασιακή εμπειρία, είτε για να βρουν απασχόληση σε επιχειρήσεις, που θα ενταχθούν στο εάν πρόγραμμα και οι οποίες θα λάβουν εγκριτική απόφαση υπαγωγής, με σκοπό την δυνατότητα της προεπιλογής υποψηφίων, μέσω του μέτρου  χρήσης των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Οργανισμού και των Βιογραφικών Σημειωμάτων που είναι καταχωρισμένα στη βάση δεδομένων του.

Πρώτο πρόγραμμα

Κατάρτιση 4 μηνών μέσα σε επιχείρηση, που θα ακολουθείται από κανονική 8μηνη απασχόληση με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Δεύτερο Πρόγραμμα

Νέων θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα για ανέργους 30 έως 49 ετών. Η πρόσληψη των ανέργων και στα δύο προγράμματα θα γίνει με την νέα ηλεκτρονική μέθοδο επιλογής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Ο δρόμος για αμφισβήτηση των τεκμηρίων

Με απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο του …