ΣΟΚ:Απολύσεις και Περικοπές σε γνωστή Ελληνική Βιομηχανία

petrogaz230614

Μισθολογικό «πάγωμα» στις τριετίες τους, στο επίδομα γάμου, αλλά και στα επιδόματά τους που έχουν ενσωματωθεί στην «οικειοθελή παροχή», έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι της «Πετρογκάζ», στην οποία απασχολούνται περί των 220 ατόμων, που τώρα έχουν παγώσει κυριολεκτικά από το μπαράζ απολύσεων και περικοπών των θέσεων εργασίας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρία.

Ανακοίνωση συμπαράστασης και στήριξης του προσωπικού εξέδωσε το  Εργατικό Κέντρο Αθηνών, που καταγγέλλει «τις συγκεκριμένες αντιδημοκρατικές – αντεργατικές μεθοδεύσεις της Διοίκησης της Πετρογκάζ. Συμπαρίσταται και στηρίζει όλες τις αποφάσεις των Σωματείων (ΣΥΕΠΕΥ & ΑΛΠΕ, Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) που δρουν στην επιχείρηση.

Καλεί την εταιρεία να πάρει πίσω άμεσα αυτές της τις αποφάσεις, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχει να αντιμετωπίσει την συντονισμένη δράση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.»

Η «Πετρογκάζ» που σημειωτέον είναι μέλος του ΣΕΒ, ακόμα δεν έχει προσκομίσει ως όφειλε την ΕΓΣΣΕ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …