Θέση εργαζόμενου σε Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης

JOByourehired

Από 13/05/2016 έως 20/05/2016, θα γίνονται δεκτές σε Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης, οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, για την θέση εργασίας που προκήρυξε η ΔΕΥΑΠ, στην ειδικότητα του ιατρού εργασίας.

Ειδικότερα η επιχείρηση ανακοινώνει:

«Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Πάτρας (Δ.Ε.Υ.Α.Π.), που εδρεύει στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 48), με την υπ' αριθμ. 124/2016 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π. ενέκρινε την διαδικασία δημοσίευσης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη Ιατρού της Εργασίας και προς τούτο προτίθεται να συνάψει Σύμβαση Παροχής Ανεξάρτητων Υπηρεσιών για δύο (2) έτη με ένα (1) ιατρό για παροχή υπηρεσιών Ιατρικής της Εργασίας για την εταιρεία. Η προβλεπόμενη πίστωση στον προϋπολογισμό του 2016 ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ.

Για τους όρους υποβολής προσφορών και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΠ( www.deyap.gr) στην οποία έχει αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος, από τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας στον οποίο έχει κοινοποιηθεί και από την αρμόδια Διοικητική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή σφραγισμένων προσφορών από 13/05/2016 έως 20/05/2016 στην Διοικητική Υπηρεσία της ΔΕΥΑΠ, Ακτή Δυμαίων 48, 1ος όροφος».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …