"Τζίφος" οι ενδιάμεσες 10ήμερες εκπτώσεις

ekptoseis-lianiko-emporio-katastimata

Πολλές οι προσδοκίες του μέτρου των θερινών ενδιάμεσων εκπτώσεων, μηδαμινά τα αποτελέσματά του, και όλοι αναζητούν τα αίτια, λες και δεν είναι γνωστό ότι για αν υπάρξει αύξηση του τζίρου στην αγορά, απαιτούνται εργαζόμενοι με καλές απολαβές και όχι στρατιές ανέργων, απλήρωτων εργαζόμενων και συνταξιούχων που πεινάνε….

Έτσι απόψε πέφτει η αυλαία του μέτρου με τους εμπόρους απογοητευμένους και την απειλή νέων απολύσεων να αιωρείται στα κεφάλια των εμπορουπαλλήλων πολλοί από τους οποίους δεν πληρώθηκαν για την επιπλέον Κυριακή που εργάστηκαν, όπου εργάστηκαν…

Οι εκπτώσεις στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ήσαν αληθινές και δεν ξεπέρασαν το 30%, σε μία περίοδο που ακολούθησε την Πασχαλινή και όποιοι πήραν το Δώρο του Πάσχα το κατανάλωσαν σε φόρους και το εορταστικό τραπέζι….

«Οι απώλειες στον τζίρο της πασχαλινής αγοράς υπολογίζονται σε -7%», δήλωσε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Βασίλης Κορκίδης.

Μήπως όμως δεν ξέρει και αυτός όπως και όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αγορά ότι χρειάζεται ενίσχυση του εισοδήματος των καταναλωτών για να δουν και οι ίδιοι χρήματα στα ταμεία τους;

Χωρίς ανάπτυξη και ρευστό, πως θα υπάρχει κατανάλωση;

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …