Κέντρο-Μουσείο άνοιξε μία θέση

JOBBBBBBS

Μία (1) θέση με Σύμβαση Εξαρτημένης Εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, προκηρύσσει το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας (ΝΟΗΣΙΣ), αυτή του " Προϊσταμένου Οικονομικών Υπηρεσιών".

Διάρκεια σύμβασης:Ένα (1) έτος από την υπογραφή της με δυνατότητα ανανέωσης. Το χρονικό διάστημα των δύο (2) πρώτων μηνών θα θεωρείται δοκιμαστική περίοδος.

Ειδικότητα: Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι.) στην κατεύθυνση Οικονομικών Επιστημών της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 20/5/2016.

Αντικείμενο εργασίας: Σύνταξη προϋπολογισμών, ισολογισμών και απολογισμών, οικονομικό προγραμματισμό των δράσεων, οικονομική διαχείριση των έργων που εκτελούνται με χρηματοδότηση από εθνικούς, ενωσιακούς ή ιδιωτικούς πόρους, αποτύπωση των οικονομικών συναλλαγών του ΚΔΕΜΤ, τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεων του ΚΔΕΜΤ, επίβλεψη της λογιστικής τάξης του λογιστηρίου κτλ.

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του ΝΟΗΣΙΣ (www.noesis.edu.gr) όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη και την αίτηση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Αθανάσιο Κοντονικολάου (τηλ. 2310483000, fax: 2310-483020, e-mail: kontonikolaou@noesis.edu.gr)

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …