Παράταση των αιτήσεων απόσπασης

386aitisi

Σε συνέχεια των υπ’ αριθμ. 67505/Ε1/20-04-2016 και 67520/Ε1/20-04-2016 εγκυκλίων απόσπασης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας γνωρίζουμε ότι, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων απόσπασης έως και τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρα 23:59, λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στο σύστημα.

Είχε προηγηθεί από την Διδασκαλική Ομοσπονδία, σχετικό αίτημα για παράταση  μερικών 24ώρων στην υποβολή των αιτήσεων για απόσπαση, ώστε να μην χαθεί η προθεσμία για πολλά μέλη της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της: «Σήμερα τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων, το σύστημα έχει πέσει και δεν ανταποκρίνεται με αποτέλεσμα πολλοί εκπαιδευτικοί να μην μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ. Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν διαδικτυακά εργαστήρια Απριλίου 2024

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στα διαδικτυακά e-εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής και προετοιμασίας για ένταξη …