Το εξώφυλλο με τον Τσίπρα που τράβηξε την προσοχή(ΦΩΤΟ)

tsiprasbasileias_187011051

Ντυμένο ως «βασιλιά» με τον τίτλο «Αλέξης Τσίπρας: Ο άνθρωπος που θα γινόταν βασιλιάς»στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του τον πρωθυπουργό, το γνωστό περιοδικό Down Town, όπου συνεχίζει ως εξής: «Πως έφτασε από λαοφιλής ηγέτης, "διάδοχος του Ανδρέα", "σωτήρας", και "σούπερ σταρ" να έχει προκαλέσει την οργή ακόμη και των οπαδών του μέσα σε ένα μόνο χρόνο. Υπήρχε ποτέ άλλος δρόμος για τον Τσίπρα ή ήταν όλο μια "αυταπάτη"».

Άνθρωπος που είχε εργαστεί στην ομάδα που ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015  δήλωσε στο «Down Town»: «Ο Αλέξης ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο. Οι ανταγωνιστές του ήταν φθαρμένοι, αναξιόπιστοι, μέχρι και απωθητικοί για μεγάλη μερίδα του κόσμου».

«Όλοι οι προβολείς έπεσαν πάνω του. Τον λάτρευαν; Τον αμφισβητούσαν; Τον λοιδορούσαν; Πάντως όλοι τον κοίταζαν και τότε είναι που δεν έχεις περιθώρια λάθους. Όταν όλοι κοιτάνε εσένα» ανέφερε ο Ian Parker του New Yorker.

Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε ύστερα από έναν χρόνο με τρίτο μνημόνιο, δημοψήφισμα και εκλογές. Σύμφωνα με τη Ρωσίδα δημοσιογράφο Μαρία Κιλτσένκο, ο Αλέξης Τσίπρας «μέθυσε από την εξουσία και έκανε τα λάθη των προηγούμενων, με αποτέλεσμα οι πολίτες να νιώθουν σήμερα εξαπατημένοι και εξαγριωμένοι».

«Οι πολίτες δεν πιστεύουν ότι κατέχει κάποιος το αντίδοτο. Ότι ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αλλάξει πολλά. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθουν ασφυκτικά εγκλωβισμένοι και βαθιά απογοητευμένοι» υποστηρίζει στο περιοδικό ο Ιταλός αναλυτής Marino Sgherza.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δένδιας: Τι περιλαμβάνει η πρώτη φάση του οικιστικού προγράμματος των Ενόπλων Δυνάμεων

O υπουργός Εθνικής 'Αμυνας βρίσκεται σήμερα στην Ορεστιάδα συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δ. …