Άνοιξαν θέσεις 110 διερμηνέων

jobsτοξο

Στην πρόσληψη 110 διερμηνέων σε 8 γλώσσες προχωρά με την διοργάνωση γραπτού διαγωνισμού η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής για μία μόνο γλώσσα. Η επιλογή της προτίμησής σας πρέπει να γίνει κατά τη συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης και δεν είναι δυνατό να τροποποιηθεί μετά την επικύρωση της αίτησης υποψηφιότητάς με ηλεκτρονικό μέσο.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ορίζεται η 31η Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι ώρα Βρυξελλών.
Βιογραφικά: Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της EPSO http://jobs.eu-careers.eu.
  • Προσλήψεις:
    16 υπάλληλοι στη Δανική γλώσσα,
  • 13 στην Ιρλανδική γλώσσα,
  • 16 στην Κροατική γλώσσα,
  • 12 στην Ουγγρική γλώσσα,
  • 16 στην Μαλτέζική γλώσσα,
  • 13 στην Ολλανδική γλώσσα,
  • 12 στη Σλοβάκικη γλώσσα
  • 12 στη Σλοβένικη γλώσσα.
Έργο:
Η εκτέλεση διοικητικών, τεχνικών ή επιμορφωτικών εργασιών που απαιτούν ορισμένο βαθμό αυτονομίας, ιδίως σε σχέση με την εφαρμογή κανόνων και κανονισμών ή γενικών οδηγιών.
Οι βοηθοί του γλωσσικού κλάδου θα ασκούν, σε πολυγλωσσικό περιβάλλον, ποικίλα καθήκοντα, όπως η παροχή υποστήριξης σε μεταφραστές ή γλωσσομαθείς νομικούς στις εργασίες μετάφρασης ή αναθεώρησης (προεπεξεργασία και μετέπειτα επεξεργασία εγγράφων, μεταξύ άλλων με χρήση εργαλείων ΤΠ, επεξεργασία αιτημάτων μετάφρασης και διαχείριση γλωσσικών πληροφοριών και τεκμηρίωσης, προετοιμασία πρότυπων εκδόσεων της νομοθεσίας της Ενωσης κατά το στάδιο της οριστικοποίησης και ενσωμάτωση, κατά τρόπο αυτόνομο, τροποποιήσεων στα νομοθετικά και/ή Προσόντα:

Άριστη γνώση των εργαλείων πληροφορικής, μεταξύ άλλων επεξεργασίας κειμένου, λογιστικών φύλλων και βάσεων δεδομένων.

Προυποθέσεις:

  • να απολαύουν των πολιτικών τους δικαιωμάτων ως υπήκοοι κράτους μέλους της ΕΕ και οι άνδρες υποψήφιοι να έχουν τακτοποιηθεί στρατολογικά.
  • να γνωρίζουν καλά την επιλεγείσα γλώσσα του διαγωνισμού από τα δανικά, ιρλανδικά, κροατικά, ουγγρικά, μαλτέζικα, ολλανδικά, σλοβάκικά ή σλοβενικά ενώ θα πρέπει να γνωρίζουν καλά μια έκτης αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.
  • να έχουν περατώσει σπουδές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες από δίπλωμα/πτυχίο σχετικό με τη φύση των καθηκόντων ή σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πιστοποιούμενες με δίπλωμα/πτυχίο το οποίο παρέχει πρόσβαση σε μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σε συνδυασμό με επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τριών ετών σχετική με τη φύση των καθηκόντων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …