EuroWorking Group και Eurogroup, για να ολοκληρωθεί το ξεπούλημα των Ελλήνων

Eurogrouppp

Αφού τα δώσαμε όλα και με το παραπάνω, αφού οδηγήσαμε τον Έλληνα στο τέλμα, στον βωμό της «σωτηρίας» της χώρας, μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι δανειστές τώρα θα αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί, για να εφαρμόσουν τις δικές τους δεσμεύσεις, όπως είπε στην βουλή ο πρωθυπουργός.

Δώσαμε ψυχές, τις ξεπουλήσαμε για ένα ακόμη δάνειο αρκετών δισεκατομμυρίων, για να υποστηρίξουμε ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε αναπτυξιακό δρόμο, αλλά πάντα με δανεικά και πάντα με υπόδουλο το λαό.

Ψηφίσαμε αύξηση των έμμεσων φόρων κατά 1, 8 δις, αλλαγές στα «κόκκινα» δάνεια, η σύσταση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, για να ξανασηκώσουμε το χέρι της ζητιανάς, που θα κληθούμε τα 7 δις που θα λάβουμε, να τα επιστρέψουμε πενταπλάσια, αλλά θα πάμε σε «ανάπτυξη»….

Εις αύριο λοιπόν τα σπουδαία, με την προγραμματισμένη συνεδρίαση του Eurogroup, για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και της εκταμίευσης της δόσης των 11 δις..

Τις πρώτες μέρες του Ιουνίου θα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας , όπου θα ληφθεί η απόφαση για την επαναφορά της εξαίρεσης των ελληνικών ομολόγων, ώστε να γίνονται και πάλι δεκτά από την ΕΚΤ ως ενέχυρα για φθηνότερη χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών.

Σήμερα προάγγελος του Eurogroup, είναι το EuroWorking Group, για να προετοιμάσει την δρομολόγηση εκταμίευσης της δόσης….


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …