14 από 161 απέμειναν οι Συλλογικές Συμβάσεις, μέσα στην κρίση

simbash ergasias

14 είναι οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας στην Ελλάδα του 2016 που παραμένουν ακόμα «ζωντανές», από 161 οι κλαδικές ή ομοιοεπαγγελματικές συμβάσεις εργασίας που παρέμεναν ενεργές και κάλυπταν σχεδόν το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας το 2008, όταν οι μισθοί έχουν μειωθεί από 10 έως 40% την τελευταία τριετία και η μερική και εκ περιτροπής απασχόληση καλύπτουν σχεδόν το 50% των συμβάσεων εργασίας!!!

Μέσα σε αυτά από τις 14 συμβάσεις, δύο λήγουν εντός του Μαίου…Αυτές των ηλεκτροτεχνιτών ξενοδοχείων και των οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης…

Στη φάση της διαπραγμάτευσης χωρίς μέχρι τώρα συμφωνία ανάμεσα εργοδοτών και εργαζομένων, βρίσκεται η σύμβαση του κλάδου μετάλλου.

Ο πίνακας του dikaiologitika.gr, είναι κατατοπιστικός και πραγματικός….

syllogik1


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …