Άρχισαν οι αιτήσεις 34 θέσεων εργασίας

jobergasiakes_allages1
Κάθε ενδιαφερόμενο που ενδιαφέρεται για την στελέχωση της Δημοτικής Κατασκήνωσης με θέσεις Ομαδαρχών και Κοινοταρχών, οι οποίοι θα απασχοληθούν για τρεις (3) κατασκηνωτικές περιόδους των δεκατριών (13) ημερών οι Ομαδάρχες και για τέσσερις (4) κατασκηνωτικές περιόδους των (13) δεκατριών ημερών οι Κοινοτάρχες, διάστημα μικρότερο των δύο (2) μηνών σύνολο, καλεί ο Δήμος Νέας Ιωνίας.
Προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως 3/6/2016.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, στα γραφεία της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας στην διεύθυνση:
Βοσπόρου 121, Νέα Ιωνία.
Ολόκληρη η ανακοίνωση θα υπάρχει τοιχοκολλημένη στο Δημοτικό Κτίριο (Αγίου Γεωργίου 40) και στο κτίριο της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης, του πιστοποιητικού υγείας καθώς και τις Υπεύθυνες Δηλώσεις, στο Δημαρχείο ή στο site του Δήμου www.nealonia.gr -Προκηρύξεις.
Οι ομαδάρχες και κοινοτάρχες που θα επιλεγούν θα παρακολουθήσουν εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» (Δ/νση: Πριγκηπονήσσων 4, Νέα Ιωνία). Η επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνει από επιτροπή που θα ορισθεί με απόφαση Δημάρχου. Θα ληφθεί υπόψη και θα αξιολογηθεί ο ζήλος, το ενδιαφέρον, η υπευθυνότητα και τη ικανότητα που εκδήλωσαν, οι ενδιαφερόμενοι, τα προηγούμενα έτη κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Ειδικά για τους Κοινοτάρχες η επιλογή θα γίνει μετά από συνέντευξη ενώπιον της επιτροπής. Κατά τη διάρκεια των κατασκηνωτικών περιόδων, στα ανωτέρω στελέχη θα παρέχεται σίτιση και διαμονή στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι, η δε αποζημίωσή τους, για την κοινωνική και εκπαιδευτική προσφορά στους κατασκηνωτές , θα καθορισθεί με κοινή Υπουργική απόφαση Υπουργών ΕΣ.Δ.Δ.Α. και Οικονομικών που θα δημοσιευθεί στο Φ.Ε.Κ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σακελλαροπούλου για τα 50 χρόνια Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι τα τραύματα της Μεταπολίτευσης μας καλούν σε …