Αρτοποιοί: Δεν θα αυξήσουμε την τιμή του ψωμιού

Fournos

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας, καθησυχάζει το καταναλωτικό κοινό, μετά τις δηλώσεις αρτοποιών της Βόρειας Ελλάδας και δεσμεύεται για απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ, ώστε να μην μεταφερθεί η αύξηση στην τιμή των ψωμιού και των αρτοπαρασκευασμάων, ειδικά αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο.

«Σε μια εποχή που ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα ανέρχεται στο 1,5 εκατ., οι μισθοί και οι συντάξεις συνεχώς μειώνεται και το ΕΚΑΣ καταργήθηκε, κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι κανένας αρτοποιός δεν σκέφτεται να αυξήσει τα προϊόντα που παράγει ούτε 1 λεπτό.
Αναφορικά με τις δηλώσεις αρτοποιών στη Θεσσαλονίκη ότι η τιμή του ψωμιού θα επιβαρυνθεί έως και 40%, διευκρινίζεται ότι «πιθανότατα παρερμηνεύτηκαν δηλώσεις συναδέλφων που αφορούσαν στην εν γένει επιβάρυνση του κόστος παραγωγής, λόγω αυξήσεων στις πρώτες ύλες, στην ενέργεια και στους δυσβάσταχτους φόρους».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …