Σε εξέλιξη οι αιτήσεις των ΔΩΡΕΑΝ Δημοτικών Κατασκηνώσεων

kataskinosi_01-thumb-large

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα λειτουργήσουν οι ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Πατρέων, στην πλαζ της Αγυιάς.

Η κατασκήνωση θα λειτουργήσει από 21 Ιουνίου έως 12 Αυγούστου 2016 και θα το παρακολουθούν παιδιά ηλικίας 9–14 χρονών, από τις 7:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. Η επιλογή των παιδιών θα γίνει βάσει των κριτηρίων, τα οποία έχουν ορισθεί με την υπ’ αριθμ. 30 Απόφαση της 3ης /10-2-2016 Συνεδρίασης του Δ.Σ.

Η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται με μισθωμένα από την υπηρεσία μας λεωφορεία από σταθμούς συγκέντρωσης πλησίον της διεύθυνσης κατοικίας τους. Η ημερήσια απασχόληση θα περιλαμβάνει, πλήρη διατροφή και δραστηριότητες για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με την ανάπτυξη ατομικής και ομαδικής δραστηριότητας, υλοποίηση δράσεων έκφρασης, ψυχαγωγίας, κοινωνικών δεξιοτήτων, ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον».

Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα διατίθενται και θα κατατίθενται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία του ΚΟΔΗΠ Γούναρη 76 στο Πρωτόκολλο έως 10 Ιουνίου 2016.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610-390971.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …