20 άτομα ζητά Δήμος για την κάλυψη των αναγκών του

job-1257204_960_720
Ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ" άτομο το μήνα Ιούλιο, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, ανακοινώνει Δήμος Κομοτηνής.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Τίτλο σπουδών και λοιπά απαιτούμενα προσόντα σύμφωνα με τον πίνακα
4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι έχουν την υγεία και την φυσική κατάσταση για την εκτέλεση καθηκόντων εργατών γενικών καθηκόντων, τεχνίτη μαραγκού, τεχνίτη θερμοϋδραυλικού
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα απασχόλησης κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 και ότι το κρίσιμο δωδεκάμηνο έχουν ή δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του Ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού υπαλλήλου και σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώσουν την υπηρεσία που απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια (έναρξη και λήξη).
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Κομοτηνής, (Δ/νση: Πλ.Βιζυηνού 1,69133 Κομοτηνή, τηλ: 2531352470-2531352443) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Καρακώτσιος Δημήτριος κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Κομοτηνής.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Μητσοτάκη - Στάρμερ στο πλαίσιο της 4ης Συνόδουτης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας

Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο Πρωθυπουργός έλαβε μέρος στις συνεδριάσεις της ολομέλειας και σε συζήτηση …