Δικαιώθηκε δανειολήπτρια με πέντε δάνεια!

dikasthrio-lefta

Συνολικές οφειλές πάνω από 238.000 ευρώ από πέντε μάλιστα μοιρασμένα σε δύο διαφορετικές τράπεζες, είχε δανειολήπτρια στα Χανιά, η οποία μπορεί πλέον να χαμογελά, αφού η απόφασή της να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αποδείχθηκε η καλύτερη που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια και αυτό γιατί το Ειρηνοδικείο τη δικαίωσε αξιοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Το δικαστήριο αποφάσισε:

"Την αναστολή κάθε μέτρου σε βάρος της και τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας της, ενώ στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την τελική εκδίκαση της υπόθεσης, θα καταβάλει το ποσό των 150 ευρώ σε μηνιαία βάση.

Επέτρεψε στη δανειολήπτρια να μην καταβάλει τρεις μηνιαίες δόσεις το χρόνο και πιο συγκεκριμένα κατά τους μήνες εντός των οποίων εορτάζονται το Πάσχα και τα Χριστούγεννα καθώς και για το μήνα Αύγουστο, που κατά παράδοση αποτελεί μήνα διακοπών."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …