Τα ΣΔΕ θα ανοίξουν χωρίς να επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος

sxoleiooo

Τη διαβεβαίωσή του έδωσε ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης για την απρόσκοπτη λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΚΚΕ κ. Συντυχάκη για τη λειτουργία τους.

«Κύριε συνάδελφε, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν και θα αποδειχθεί τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο ότι τα ΣΔΕ θα ανοίξουν και δεν θα επαναληφθούν τα προβλήματα του παρελθόντος, τουλάχιστον στην έκταση που γνωρίζουμε» τόνισε ο Νίκος Φίλης, εξαίροντας τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για την κοινωνική προσφορά που επιτελούν καθώς προσφέρουν μοναδική διέξοδο σε χιλιάδες ανθρώπους που επιθυμούν να επανέλθουν στη διαδικασία της μάθησης, να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και να αποκτήσουν περισσότερες δυνατότητες πρόσβασης στην αγορά εργασίας."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δώρο Πάσχα 2024. Ποινική δίωξη και αυτόφωρο για μη καταβολή

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η Επιθεώρηση Εργασίας ενημερώνει ότι σύμφωνα με τις διατάξεις της Κ.Υ.Α. …