5 θέσεις διάρκειας 2 μηνών

jobcutcaster-photo-100886246-find-a--3d-text

Η ΔΕΥΑΑΜ, προτίθεται να προβεί στην πλήρωση θέσεων συνολικά πέντε (5) ατόμων, με την ειδικότητα ΥΕ Εργατών ύδρευσης, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με την αριθμ. 49/2016 Α.Δ.Σ. ΔΕΥΑΑΜ που εγκρίθηκε με την αριθμ. Πρωτ. 46689/3277 της 6/6/2016 απόφαση Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

  • ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: YE Εργατών Ύδρευσης
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 5
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: 2 μήνες
Υποβολή και Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ΔΕΥΑΑΜ, έδρα Γύθειο Λακωνίας, Ι. Ξανθάκη, Τ.Κ. 23200 και ειδικότερα στον κ.Τσιγκάκο Ζαχαρία, έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.
Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αρμόδια υπάλληλο της ΔΕΥΑΑΜ, κ. Τσιγκάκο Ζαχαρία τηλ.: 2733024393.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …